promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegenek rabolták el? Bizarr szerelem szövődött a színésznő és egy űrlény között
Borítókép:  Abbie Bela / Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Abbie Bela, hogy megtalálja lelki társát, az égre nézett. Állítása szerint meg is találta, méghozzá egy űrlény személyében, aki azonnal levette őt a lábáról. Nemcsak képletesen szólva - az angol színésznőt szó szerint felszippantotta egy UFO. Egy intergalaktikus Stockholm-szindróma esete következik.

Bela állítólag már éppen nagyon unta a koronavírus-járványt, szóval nem volt túlzottan lenyűgözve a Földi élet kilátásaitól, ezért többször is azzal viccelődött az interneten, hogy milyen klassz lenne, ha „elrabolnák őt az idegenek.”

Nem sokkal később a színésznő álmodni kezdett egy „fehér fényről.” Hamarosan egy hang is megszólalt álmaiban, amely azt parancsolta neki: 

„Várj a szokásos helyen!”

A nő állítólag még nem hallotta korábban ezt a hangot, mégis azonnal tudta, mit jelent.

„Másnap este nyitott ablak mellé ültem ültem le”

– mondta, majd várt és csak várt, míg végül éjfél után pár perccel elbóbiskolt. Állítása szerint ezt követően egy repülő csészealj bukkanhatott fel, ugyanis mire magához tért, már nem a hálószobájában volt. 

„Egy élénkzöld fénysugár repített az űrhajóba.” 

A legtöbben talán megijednének egy ilyen fordulattól, a színésznő azonban cseppet sem volt rémült. Elmondása szerint a repülő csészealj gyomrában öt idegennel találkozott, akik magasak és karcsúak voltak, a valódi formájukat azonban nem látta pontosan. Annyira azért emlékezett, hogy a bőrük enyhén zöld árnyalatban pompázott, és nagy, fekete szemük volt. Arcuk emberi vonásokkal volt felruházva, például szemöldökkel is rendelkeztek.

A nő állítólag az egyik idegennel kapcsolatba is lépett. Sőt! Valóságos szerelem szövődött közöttük. 

„Nem mondta el a nevét, de mind a ketten ugyanazt éreztük.”

A csillagközi szerelmesek azonban akadályokba ütköztek. Egyrészt a hősszerelmes űrlény szerint az emberekkel való randevúzás tabunak számít az ő kultúrájukban – bár most az egyszer hajlandó volt megszegni a szabályokat. Másrészt Abbie nem volt biztos abban, hogy végleg el akarja hagyni a Föld bolygót.

Végül Bela 20 perc elteltével elhagyta az UFO-t, és visszatért a Földre, ahol azóta is folyamatosan sajnálkozik az űrlények és a földiek közötti botrányos különbségek miatt. 

„A földi férfiak csak hazudnak és kettős mércével rendelkeznek, ezzel szemben a földönkívüliek extra figyelmesek.”

Bela azóta is űrlény kedvese után sóvárog, és abban reménykedik, hogy az idegenek egyszer majd megfontolják meg a fajok közötti randevúzás lehetőségét. A színésznő reméli, hogy úttörő lesz ezen a területen, és „normalizálja” a bolygóközi szeretetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás