promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
70 év után fény derült II. Erzsébet titkára - a királynő üzenetet küldött a magyaroknak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes hobbinak hódol már évtizedek óta az angol királynő, aki augusztus 20-án megható üzenetet küldött a magyaroknak.

182 évvel ezelőtt, 1839. augusztus 19-én jelentette be a Francia Tudományos Akadémia, hogy feltalálták a fotózást, azaz a fénnyel rajzolást. Ennek emlékére minden évben ezen a napon ünneplik a fotózás világnapját, amelyről idén a brit királyi család is megemlékezett.

Az Instagramon közzétett képeken II. Erzsébet látható, amint régi hobbijának, a fotózásnak hódol.

A közel 70 éve uralkodó angol királynőről egy egész fotósorozat került fel a közösségi oldalra, amelyeken jól látszik, miyen magabiztosan bánik a fényképezőgéppel.

„A fotózás világnapja alkalmából itt van néhány pillanat, amikor a királynőt a lencse mögött kapták lencsevégre”

- írta a posztjához a királyi család.

Ezek után szívesen megnéznénk olyan képeket, amelyeket II. Erzsébet készített, de sajnos ilyen fotókat nem mellékeltek a bejegyzéshez.

A királynő augusztus 20-án megható üzenetet küldött Ádes Jánosnak és a magyar embereknek, amelyet a Brit Nagykövetség hivatalos magyar Facebook-oldala osztott meg.

Őfelsége II. Erzsébet királynő üzenete Magyarország köztársasági elnökének, Áder Jánosnak és a magyar népnek az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából:

„A nemzeti ünnep alkalmából gratulálok Őexcellenciájának, és egyben jókívánságaimat tolmácsolom Magyarország népének. A nehéz év után remélem, hogy sikeresen leküzdjük a globális egészségügyi kihívásokat és jobb idők elé nézhetünk a jövőben”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás