promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornózni kezdett, hogy megmentsen egy pónilovat a vágóhídtól
Borítókép:  instagram.com/clubkayden
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő aztán az iparágban maradt, és ma már multimilliomos szereplő és rendező.

A 35 éves Kayden Kross azért szállt be a pornóiparba, mert pénzre volt szüksége, hogy megmentsen egy pónit a vágóhídtól. Ma már persze milliomos, ráadásul akkor a lovacskán is segíteni tudott.

A hölgy 18 évesen óránként alig 6 fontot keresett pincérnőként, pedig az egyetemi tanulmányaihoz komoly tőkére lett volna szüksége. Az elmúlt szűk két évtized alatt aztán 3,2 millió fontra becsült vagyont szerzett, és pornófilm-rendezőként (meg persze szereplőként) híressé vált a kétes megítélésű iparágban.

Kaydent a családja és barátai nem támogatták döntésében, sőt azt jósolták neki, hogy 21 éves korára kiégett munkanélkülivé válik, ha belekezd. A már akkor is lóimádóként ismert, és pszichológiát tanuló lány egy ranchon meglátott egy törött lábú pónit, amelyet le akartak vágatni, mert az olcsóbb lett volna, mint meggyógyíttatni.

Kayden meg akarta venni az állatot, hogy megmentse a biztos haláltól, de csak úgy tudott gyorsan elég pénzt szerezni, hogy munkát vállalt egy sztriptízbárban. Amikor aztán az első este leszámolták neki a megkeresett összeget, a lány már tudta, hogy ez lesz az ő útja.

„Egyetlen nap alatt megkerestem azt a pénzt, ami a póni megvételéhez kellett. Aztán arra gondoltam, hogy ez egy szokásos havi fizetésem. Folyton visszajártam tehát dolgozni, mert olyan könnyű volt, és több lehetőséget teremtett számomra”

– indokolta meg a mutatós szőkeség. Aztán nem volt megállás, pózolt a Hustler pornómagazinnak, majd egy év múlva sor került az első szexjelenetére. Úgy gondolta, semmi mással nem fog tudni ennyi pénzt keresni.

Érdekesség, hogy a vőlegénye, Manuel Ferrara is a pornóiparban dolgozik, Kayden pedig aligha lehet féltékeny rá, hiszen a férfit is gyakran rendezni szokta. A kapcsolat kiállta az idő próbáját, ugyanis 9 éve találkoztak egy forgatáson, és azóta együtt vannak, sőt már egy kislányuk is született.

Jelenleg Manuel ex-feleségének a szomszédságában laknak (a férfinak attól a nőtől is van három gyereke), és a képernyőn kívül monogám kapcsolatban élnek. Bár egy pornófilmben nem a sztori a legérdekesebb, Kayden nagy örömet talál a forgatókönyvírásban is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás