promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztáv újabb, meghökkentő részleteket árult el a botrányról: „Bebizonyítom az igazam”
Borítókép:  Molnár Gusztáv / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tovább duzzad Molnár Gusztáv botránya, ugyanis a Drága örökösök színésze ismét nyilatkozott, és meglepő dolgokat mondott a nagy port kavaró ügyről.

Molnár Gusztávot nemrég azzal vádolta meg az exe, Dancsecs Ildikó, hogy bántalmazta mindössze 8 éves kisfiúkat. Hatalmas botrány kerekedett az ügyből, aminek hatására az RTL Klub úgy döntött, hogy kirakja a színészt az éppen készülő Hotel Margaret című sorozatből. Később kiderült, hogy vádat emeltek a híresség ellen, de nem gyermekbántalmazás, hanem garázdaság gyanúja miatt – erről árult el most meghökkentő részleteket Molnár Gusztáv.

„Rengeteget gondolkoztam azon, hogy miként és hogyan szólaljak meg a történtek után. 2021.08.15-én felhívtak a III. kerületi Rendőrkapitányságról, hogy garázdaság gyanúja miatt szeretnének kihallgatni. A rendőrségi kihallgatás megtörtént, amely során őszintén elmondtam a történteket. Utána látleletet vetettem, és gipszben van a karom, mivel Ildikó férje, H. András súlyos testi sérülést okozott nekem! Jelenleg az ügyről többet nem szeretnék nyilatkozni, majd a rendőrségi nyomozás, és a bíróság eldönti kinek van igaza. A sárdobálásnak a közösségi médiában nem vagyok híve! Elfogadom és kiállok az RTL Magyarország döntése mellett, miszerint nem dolgoznak olyan színésszel, akinek a neve mellett megjelenik a gyermekbántalmazás gyanúja. Én magam is a gyermekek érdekeit tartom elsődlegesnek! Bebizonyítom az igazam, és remélem hamarosan újra találkozunk a színházban és a tv-képernyők előtt!”

– írta Molnár Gusztáv.

Egyelőre nehezen lehet eldönteni, hogy kinek van igaza, hiszen szinte minden érintett fél kicsit mást mond az üggyel kapcsolatban. Egyedül az biztos, hogy ezek nagyon komoly vádak, amik könnyedén kettétörhetik Molnár Gusztáv karrierjét még úgy is, ha esetleg kiderül, hogy alaptalanok voltak.

Itt lehet megtekinteni Molnár Gusztáv teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás