promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis megrázó őszinteséggel beszélt függőségéről: „Nem én irányítom az életem, hanem a szenvedélyem”
Borítókép:  Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtist hosszú ideig fogságban tartotta a függősége, most pedig elárulta, hogy végül mivel sikerült legyőznie azt.

2018-ban nagy port kavart, mikor Majka a SZIN-en bejelentette, hogy külön válnak Curtisszel a rapper több éve tartó, komoly kábítószerfüggősége miatt. Curtis végül összeszedte magát, és ismét együtt járják Majkával az országot sikeresebbnél sikeresebb koncerteket adva, de elég rögös út vezetett el idáig – erről írt most a közösségi oldalán pár sort Curtis.

„Az én történetem nyitott könyv mindenki számára... Egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy nem én irányítom az életem, hanem a szenvedélyem. Ezzel a problémával, azonban nemcsak én találkoztam, hanem közülünk nagyon sokan! Számukra és anno számomra is egyetlen járható út maradt: a tudatosság! Amikor rájövünk arra, hogy ez nem a mi utunk és változtatnunk kell! Hála Istennek, nekem sikerült! Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, bátran kérj segítséget!”

– árulta el Curtis.

A rapper jelenleg boldog párkapcsolatban él, a kisfiát is nagyon szereti, ráadásul Majkával, külön, és egyéb előadókkal is számtalan slágert készített nekünk az utóbbi hónapokban, években. Úgy tűnik, hogy Curtis végleg legyőzte magában a démonokat, és többé nem fogja engedni, hogy a függősége felülkerekedjen rajta, és veszélyeztesse a családját, karrierjét – ennek pedig rengetegen örülnek.

Itt lehet megtekinteni Curtis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás