promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lezuhant űrhajóra bukkantak a Google Earth felvételein?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Reddit-felhasználó egy titokzatos objektumra bukkant a Google Earth felvételeit böngészve. 

A furcsa alakú tárgyat Kiribatiban, a Starbuck-sziget tengerpartján fedezték fel. A Dansterdj nevű felhasználó szerint 

„a Google Earth felvételein jól látható, hogy a különös alakú objektum hosszas nyomot hagyott maga után a homokban, ami ara enged következtetni, hogy nagy sebességgel csapódhatott be.”

A képek láttán természetesen azonnal megindult a találgatás, hogy miről is lehet valójában szó. Az egyik kommentelő szerint a tárgy nem úgy néz ki, mintha becsapódott volna, hanem inkább olyan, mintha oda vonszolták volna.

Az igazi vita azonban csak azt követően robbant ki, hogy a felhasználó megadta a helyszín pontos koordinátáit. Az azonosítatlan tárgy ugyanis egy elszigetelt térségben fekszik, amelynek nagyrésze teljesen el van zárva az emberektől, miután a kiribati kormány vadvédelmi területnek nyilvánította a Starbuck-szigetet.

Ez az információ afelé terelte el az UFO-kkal kapcsolatos összeesküvések híveit, hogy a kérdéses tárgy már eleve roncsként vetődött a partra, a víz alól előbukkanva.


Forrrás: Google

Űrlények tanyáznak a víz alatt?

Korábban mi is írtunk róla, hogy az USS Omaha nevű amerikai hadihajó még 2019. július 15-én készített egy titokzatos videót San Diego mellett, amin megfigyelhetjük, ahogy egy 74-256 km/órás sebességgel cikázó, nagyjából 2 méteres átmérővel rendelkező UFO egész óvatosan a Csendes-óceánba csapódik.

Az teszi igazán rémisztővé ezt az esetet, hogy utána hiába keresték a roncsokat, semmit sem találtak, ami miatt arra lehet következtetni, hogy az ismeretlen eredetű tárgy a víz alatt folytatta az útját.

Összesen 14 ilyen UFO-t észleltek, amik legalább egy órán keresztül repültek és volt saját fényük. 

Az egyik kommentelő szerint a mostani felvételnek köze lehet egy másik felvételhez, amelyen állítólag egy az Antarktiszon vízbe merülő objektum roncsa látható.

(thesun.co.uk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás