promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a hősies és okos cica mentette meg a 83 éves gazdi életét, elmeséljük, hogyan!
Borítókép:  Facebook/Bodmin rendőrség
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A saját macskája nyávogása mentette meg egy 83 éves nő életét. A balszerencsés, idős hölgy egy növényzettel benőtt hasadékba zuhant még augusztus 14-én, az angliai Cornwallban. A kiérkező mentőcsapatokat a nő cicája vezette nyomra. 

A nénit szomszédok is nagyon kedvelik, hiszen az ő gyors reakciójuknak is, de leginkább a Piran nevű cicájának köszönheti az életét a szóban forgó 83 éves brit hölgy – olvashatjuk a BBC-n.

Az asszony a wadebridge-i háza közelében sétált, amikor beleesett egy növényzettel sűrűn benőtt, 21 méteres mély hasadékba. A szomszédok már egy óra múlva furcsállták, hogy a nő eltűnt, és miután nem találták, értesítették a mentőegységeket.

A keresőcsapatot viszont Piran vezette nyomra, aki ott kuksolt, ahol a gazdája a hasadékba csúszott és kétségbeesetten, jó hangosan nyávogott. A hölgyet tűzoltók húzták ki a szakadékból, majd a mentők azonnal kórházba szállították. A rendőrség tájékoztatása szerint a néni a sérülései ellenére jól van, az állapota stabil.

A történet Piran számára is szerencsésen zárult: amíg a gazdit ápolják, az egyik szomszéd és a hölgy jó ismerőse vigyáz rá, és saját macskája, Zoé társaságában tölti az időt - szerencsére a két négylábú már jó ideje nagy haverok egymással. Ráadás Piran még rengeteg ínyencfalatot is kapott hősiessége jutalmául és azért is, hogy jobban bírja a várakozást, amíg a gazdi hazatér a kórházból.

(BBC

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás