promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, Kocsis Lilkó hogyan köszöntötte fel Szabó Franciskát
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Franciska 30 éves lett, Kocsis Lilkó pedig így köszöntötte fel őt.

Kocsis Lilkó és Szabó Franciska az Exatlon Hungary 3. évada bajnokcsapatának alaptagjai voltak, akik már az első nap megtalálták a közös hangot. Szoros barátságuk a műsor után is töretlen, bár Dominika óta nem találkoztak egymással.

Többek között erről is írt a posztjában Lilkó, aki az Instagram-oldalán köszöntötte fel barátnőjét.

„Drága szülinapos Francim! Hol is kezdjem…Az első reptèri találkozásunkkor beloptad magad a szívembe, de nem gondoltam, hogy ennyire szoros kapcsolat fog kialakulni kettőnk között! Mennyi közös kaland, beszèlgetès ès èletre szóló emlék..Bármi volt odabent, mi töretlenül támogattuk egymást ès szerintem ennèl kevès fontosabb dolog van…Emlèkszel!? Amikor a fenti szobában este beszèlgettünk ès arra jutottunk, hogy minden nehèzsèget átvèszelünk akkora akarat van bennünk,csak a sèrülèsek kerüljenek el minket….”

- kezdte a bejegyzésében Lilkó, aki rengeteg erőt, hitet és szeretet kap a mai napig Franciskától.

Az egykori exatlonos egyedül azt sajnálja, hogy az élet olyan messze sodorta el őket egymástól, hogy a műsor óta nem találkozhattak.

„Nem gondoltam azt, hogy ilyen hosszú ideig nem fogunk találkozni, mikor könnyek közt elbúcsúztunk! Ez azèrt elszomorít, de sajnos az èlet külön utakra sodort minket, viszont remèlem egyszer újra megalakulunk! Maradj mindig ilyen bohókás és hatalmas szívű ember! Nagyon szeretlek! Isten èltessen nagyon-nagyon sokáig!!”

Lilkó egy bolondosan aranyos közös képet mellékelt a poszthoz, amit IDE kattintva nézhettek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás