promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reviczky Gábor reagált a saját halálhírére: „Élek, nem is akármennyire!”
Borítókép:  Reviczky Gábor / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét Reviczky Gábor halálhíre terjed a neten, de a színész most mindenkit megnyugtatott.

A napokban egyre több helyen lehetett olvasni, hogy 72 éves korában elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészünk, Reviczky Gábor. Rajongók ezrei gyászolták sírva az Üvegtigris és A mi kis falunk sztárját, de szerencsére nem kell aggódni, ugyanis csak ízléstelen átverésről, egy felháborító álhírről van szó, amivel csupán kattintásokat akarnak generálni egyes oldalak.

„Harmadszor nyírnak ki ezek a h*lye emberek, akiknek csak a kattintás számít. Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy elhunytam. Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, nem is akármennyire! Erőltetett menetben forgatom a Reviczkyvel az erdőben című sorozatom negyedik évadát, járom az országot, ami boldogsággal tölt el. Az egész nyaram munkával telik, úgyhogy ha valaki meg szeretne bizonyosodni arról, hogy élek, az keressen és megtalál valamelyik nemzeti parkban, a Bükkben vagy a Mecsekben, vagy éppen a Vértesben, oda egyébként augusztus 23-án megyek a stábbal”

– mondta Reviczky Gábor a Borsnak.

Sokan nagyon kiakadtak azon, hogy ilyen gusztustalan, hazug módon csalják ki az emberekből a kattintásokat, de most Reviczky Gábor egy kis megnyugvással szolgált az országnak, hiszen él és virul, ráadásul folyamatosan alkot, dolgozik – az viszont egészen meglepő, hogy a színész egyáltalán nem lett ideges attól, hogy megint a halálhírét keltették:

„Őszintén szólva már ki sem hoz a sodromból, ha azt hallom vagy olvasom, hogy a halálhíremet keltik. Remélem rám is igaz lesz a mondás, hogy akit előre temetnek az sokáig él. Igencsak sok dolgom van még, úgyhogy maradnék egy darabig”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás