promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemi erőszak miatt nyomoznak az Öngyilkos osztag sztárja ellen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joel Kinnaman ellen nemi erőszak miatt folyik nyomozás, de a színész azt állítja, hogy a vád egy olyan nőtől származik, aki bosszút akar állni rajta egy távoltartási végzés miatt.

Az Öngyilkos osztag sztárja, Joel Kinnaman ellen Svédországban folyik a nyomozás. Az ügyészség szerdán jelentette be, hogy vizsgálják a színész elleni vádat – olvashatjuk a theGeeken.

Joel Kinnaman jogi csapata azonban azt mondta a The Postnak, hogy az állítólagos áldozat, egy svéd modell csak azután állt elő a váddal, hogy a sztár maga ment a rendőrségre, hogy távoltartási végzést kérjen.

Kinnaman egy nemrégiben megjelent közösségi médiabeszélgetésben azt állította, hogy Gabriella Magnusson modell (aki a Bella Davis névre hallgat) zsarolta őt. Pénteken Joel Kinnaman zsarolási feljelentést tett ellene Svédországban, Los Angelesben pedig távoltartási végzést kapott ellene – közölte ügyvédje, Patricia Glaser a The Postnak.

"Úgy tűnik, hogy miután értesült a távoltartási végzésről, benyújtotta a feljelentést"

– mondta Glaser.

"A bírósági papírok, amelyeket Kinnaman úr benyújtott, többek között azt állítják, hogy Bella Davis azzal fenyegetőzött, hogy hamis információkat hoz nyilvánosságra Kinnamanról – egyebek között azt, hogy akarata ellenére szexelt vele –, hacsak nem enged a pénzbeli és egyéb követelései előtt, amelyek között szerepeltek hollywoodi bemutatkozások, egy munkavízum szponzorálása, egy kék ellenőrző pipa az Instagramon, és még sok minden más".

A színész együttműködik a rendőrséggel, hogy "tisztázza a nevét" – tette hozzá Glaser.

Az ügyészség szóvivője szerdán azt mondta az E! Newsnak, hogy a vizsgálat még csak most kezdődött.

"Az ügyész ma kapta meg az ügyet, és még alig tudta átnézni"

– mondta a szóvivő.

Az ideiglenes távoltartási végzés után Davis azt mondta az E! Newsnak, hogy soha nem fenyegette meg Kinnamant, és nem kért tőle pénzt.

"Oscar-díjat kellene kapnia azért, ahogyan ír és játszik"

– mondta a nő gúnyosan a csatorna szerint.

A 41 éves Joel Kinnaman múlt pénteken Instagramon azt írta, hogy a modell egy konszenzusos szexuális kapcsolat után megszállottá vált, és megpróbálta őt pénzért, és olyan dolgokért zsarolni, mint egy Sports Illustrated fotózás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás