promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírrel jelentkezett Majka – senkinek nem kívánja, amit átél
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majkának kemény döntést kellett meghoznia, de nem volt más választása.

Egyelőre túlzás lenne azt állítani, hogy a koronavírus miatti hosszas megpróbáltatás véget ért a magyar zenészek számára. Sok nagy buli és koncert elmaradt az idén, de legalább már annyit elmondhatunk, hogy ismét van szívverése a hazai zenei életnek. 

Ez fantasztikus hír, hiszen már sokan kiéhezetten várták a nyári, szabadtéri koncert- és turnészezont, hogy kiengedhessék egy kicsit a gőzt – főleg annak fényében, hogy nem tudjuk, milyen vírushelyzet vár ránk ősszel.

Sajnos azonban akik a Majka-koncerteket várták a legjobban, most biztosan elcsüggednek kicsit, a zenész ugyanis szomorú hírt közölt a Facebook oldalán:

„Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk… Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem.. remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt.. Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet.. A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis maiorral.. magam sem. A múlt heti Parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll…szörnyű ez az egész.. Hálás vagyok Kowáéknak, hogy beugranak helyettünk! A szervezők és a menedzsment is azon van, hogy megoldást találjunk, egyeztetünk új koncert dátumot. Köszönöm a megértéseteket!! Sajnálom.. pótoljuk!”

Reméljük, mielőbb felépül az énekes, jobbulást kívánunk neki!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás