promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex megpróbálta leoltani Puzsér Róbertet, de csúnyán felsült
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nemrég keményen nekiment ByeAlexnek, aki most kommentben reagált a durva szavakra – csak nem úgy sült el a dolog, ahogy kellett volna.

Puzsér Róbert többször is beszólt már ByeAlexnek, aki később számon kérte tőle, hogy alkosson már ő is valamit, amit lehet kritizálni – ebből pedig a legtöbb ember számára az jött le, hogy produktum nélkülinek tartja őt.

Puzsér Róbert annyira kiakadt ezen, hogy külön cikket szentelt a válaszának, a végén pedig gúnyosan megemlítette, hogy:

„Úgy döntöttem, megfogadom az intelmét, és végre alkotok valamit: talán írok egy könyvet, gyártok egy tévéműsort, tartok egy előadást, vagy belevágok a YouTube-videózásba – nehogy már mindig csak kritizáljak, és soha ne hozzak létre semmit! Köszönöm a bölcs iránymutatást! Hiszem, hogy ha eléggé kitartóan dolgozom, egy nap belőlem is ByeAlexhez foghatóan üres, fennhéjázó és nárcisztikus díva válik majd”.

Itt nem ért véget a balhé, hiszen ByeAlex ezt a kommentet írta Puzsér Róbert őt becsmérlő bejegyzéséhez:

„egy tuti Robi! ha vegre megirod azt a konyvet, amit emlitesz a cikk vegen! egy vevod mar biztosan lesz a szemelyemben! maradok oszinte rajongod, ahogy te is mindig az en rajongom maradsz!”

A cinikus válasz lehet, hogy első olvasásra elég ütős lett, de Puzsér Róbert követői rögtön betámadták ByeAlexet, hiszen a kritikus rengeteg könyvet írt már, ráadásul tévéműsort is készített, számtalan előadást tartott, és a YouTube-videóit is sokan nézik, szóval bőven akad olyan munkája, amit lehet kritizálni. A kommentelők többsége szerint az énekes csúnyán felsült a reakciójával, így jó eséllyel tovább folytatódik majd a két híresség „csatája”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás