promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljegyezték VV Vivient - ezen a különleges helyen történt a lánykérés
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Vivien igent mondott szerelmének.

Örömhírt osztott meg Betéri Vivien az Instagram-oldalán. A Való Világ 9. szériájából ismert influenszer Isztambulban nyaralt szerelmével, aki egy romantikus hajókázás közben kérte meg párja kezét. Vivien természetesen azonnal igent mondott.

Az egykori villalakó több képet is kiposztolt a lánykérésről, ami a kivilágított Július 15. vértanúinak hídjával (korábban Boszporusz híd - a szerk.) a háttérben egy egészen különleges, romantikus hangulatot teremtett közös életük egyik legfontosabb eseményéhez.

A boldog menyasszony az AC News-nak beszélt arról, hogyan zajlott a lánykérés.

„Tegnapelőtt történt. Látni szerettem volna a Boszporuszt, ezért elvitt yachtozni a családjával. Megbeszéltük, hogy csinálunk majd képeket ezért szépen felöltöztem, de akkor még nem sejtettem, hogy mire készül. Aztán vacsora közben elértük a hidat, amire ki volt vetítve a nevem, és, hogy hozzá megyek-e feleségül. Aztán jöttek a tűzijátékok! Utána a gyűrű… teljesen sokkos állapotban voltam. Azt sem tudtam hova nézzek. Elképesztően boldog vagyok és könnyek szöknek a szemembe, ha csak eszembe jut. Leírhatatlan az az érzés, ami most van bennem. Az, hogy a jövőben mi lesz, és hol telepedünk le még kérdéses, de nem zárkózunk el semmi elől. Lehet Törökországban maradunk, de az is lehet, hogy hazatérünk, bármi lehet. A lényeg, hogy együtt legyünk”

Betéri Vivien párja a 27 éves focista, Hacioglu Sinan, aki annak idején az Instagram-on írt rá szerelmére, majd rögtön az első találkozón meg is találták a közös hangot.

„Hasonlóan gondolkoztunk, ugyanolyan volt az ízlésünk is. Nem volt veszekedés, együtt voltunk egy ideig, de akkoriban mindketten éretlenek voltunk egy komolyabb dologra. Aztán volt egy kisebb-nagyobb szünetünk. 3-4 év kihagyás volt, aztán újra rám írt és folytattuk, amit anno elkezdtünk. Most már egy éve együtt vagyunk újra, immár komolyabb fejjel. (...) Az édesanyámat már régóta ismeri, és kedvelik egymást. A páromnak származása révén nagyon központi helyet foglal a család. Éppen ezért bemutatott mindenkinek, és csak akkor szánta el magát, amikor mindenki áldását adta rám a családjából. Amíg ez nem történt meg addig meg se tehette volna a lánykérést”

- mesélte Vivien.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás