promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingatlanos ikrek: mi ez a rengeteg titok körülöttük?
Borítókép:  HGTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Drew és Jonathan Scott magánéletéről kiszivárgott néhány meglepő információ.

Az ingatlanos fivérek, Drew és Jonathan Scott kétségkívül a legismertebb arcoknak számítanak a maguk szakmájában. A 43 éves ikrek házak adásvételével, illetve felújításával foglalkoznak, és a HGTV csatorna műsorain keresztül mindenki nyomon követheti karrierjüket.

A széles körű nyilvánosság ellenére jó néhány titok lengi körül a jóképű testvéreket. Kevesen tudják például, hogy kanadai nemzetiségűek, és van egy harmadik fivérük is. James Daniel (vagyis JD) Scott két évvel idősebb náluk, és a közelmúltban súlyos betegségen esett át.

„Teljesen meg voltam győződve arról, hogy haldoklom”

– mesélte JD azután, hogy nagyjából túljutott a nehezén. Körülbelül 13-14 hónapig küzdött egy rejtélyes kórral, miközben az orvosok lényegében még a pontos diagnózis felállításáig sem jutottak el.

A férfi néha úgy érezte, mintha lángolna a bőre, valamint fáradékony volt, illetve vérszegénység és hajhullás lépett fel nála. Gyanúja szerint a lupus (SLE) nevű gyulladásos betegség támadta meg, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul.

Végül egy rakás antibiotikum-kúra után, valamint a gabonafélék, tejtermékek, szója, glutén és cukor száműzésével az állapota javulásnak indult. Érdekesség, hogy ingatlanügynök testvére, Drew szintén gluténmentes étrenden él.

Ebben felesége, Linda Phan is partner. A mindössze 155 centi magas hölgy a fivérek cégének (Scott Brothers Entertainment) kreatív igazgatója, és néhány műsorban maga is fel szokott tűnni. 2018-ban ment hozzá a 193 centis Drew-hoz, és szó ami szó, furcsa párost alkotnak.

Fotók: Profimedia

Sokaknak meglepő lehet, de a kivitelezőként dolgozó Jonathan Scott már szintén volt nős. Még 2007-ben vette el Kelsy Ully-t, de miután Las Vegas-ba költöztek, a lány modellkedni és pincérkedni kezdett, ami megmérgezte a kapcsolatukat. 2010-ben szétköltöztek, majd három évvel később elváltak.

Jonathan természetesen azóta sem facér, sőt a napokban éppen a második évfordulójukat ünnepelték Zooey Deschanellel, aki egy amerikai színész, modell, zenész és énekesnő. Egy forgatáson ismerkedtek össze, és 2019 óta együtt vannak.

Némi szépséghiba, hogy a hölgy már kétszer volt férjnél, sőt a producer Jacob Pecheniktől (akinek két gyermeket is szült) csak tavaly vált el. Vagyis már egy éve Jonathannel járt, amikor a bíróság elválasztotta második urától.

Drew és Jonathan egyébként imádnak szerepelni, nem esik nehezükre a kamera előtt mozogni. Korábban alsónemű-modellként is dolgoztak, mára azonban feltörtek, cégbirodalmuk értékét bizonyos források 200 millió dollárra becsülik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás