promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike lebukott! Saját felesége árulta el, hogy mindenkinek hazudott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző az egész országnak hazudott, amiről Bea asszony a TV-ben beszélt.

A Szerencsekerék hétfői adásának sztárvendége Gáspár Győző volt, aki nemrég új szakmába vágott bele. A showmant ugyancsak megviselték a koronavírus-járvánnyal járó nehézségek, hiszen az ő fellépései is elmaradtak, ezért a családjával együtt elindítottak egy vállalkozást.

„Elkezdtünk uborkákat ültetni, közben megjöttek a befőttes üvegek, felépítettük az új gyárat, és holnap csemege uborkát fogunk elrakni, illetve savanyú káposztát, az kedden lesz, szerdán pedig almapaprikát fogunk gépsorra rakni, csütörtökön hegyes erős lesz, pénteken pedig zöld paradicsommal zárjuk. Én nagyon élvezem, nekem tetszik, mert nem gondoltam volna, hogy az uborka tud ilyen boldogságot okozni”

– fogalmazott a TV2 műsorában Győzike, aki nemcsak a játékostársainak, de Sydney van den Bosch-nak is felajánlott egy állást a gyárukban.

Ám kedd estére minderről kiderült, hogy óriási füllentés volt. Győző után Gáspár Beát hívták meg sztárvendégnek a Szerencsekerékbe, és Kasza Tibi úgy gondolta, kicsit tovább érdeklődik erről a friss vállalkozásukról, de Bea asszony megdöbbentő kijelentést tett.

„Kasza Tibi: Van uborkamező vagy nincs?

Gáspár Bea: Hát most lehet, hogy meg fog majd engem otthon kövezni, de ez az uborkaprojekt még nem létezik. Erről ő így álmodik, és összekeveri a valósággal”

– hangzott el a műsorban.

Azt viszont Bea is megerősítette, hogy tervben van náluk az uborkázás, de még nem tudott megvalósulni.

Gáspár Bea több, mint kétmillió forinttal jutott be a fődíj játékba, és miután megfejtette az utolsó feladványt, a bónusz pénznyereménnyel együtt összesen 4 millió 130 ezer forinttal távozott a műsorból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás