promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sharon Stone olyan döbbenetes kijelentést tett, ami majdnem az állásába került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 63 éves színésznő kijelentésével sokan nem értettek egyet, megfenyegették, hogy emiatt akár a munkáját is elveszítheti. 

 

Akármennyire dögösen néz ki Sharon Stone, valljuk be, hogy a 63 éves színésznő felett is eljárt az idő. Stone szerencsére jól tűri az öregedést, ami azon is látszik, hogy nem rohan rögtön botox kezelésre, és büszkén vállalja, hogy semmi nincs megcsináltatva rajta. Az egészségére viszont nagyon figyel, éppen ezért a koronavírust is el szeretné kerülni, aminek hangot is adott.

Az Elemi ösztön sztárja nemrégiben egy nagyszerű filmforgatási lehetőséget kapott Atlantában, szívesen vállalná a szereplést, de csak akkor,  ha beoltott stábtagokkal dolgozhat együtt.

A színésznő kijelentése viszont sokaknak nem tetszett, így megfenyegették, hogy elveszítheti a munkáját, ha továbbra is fenntartja az elgondolását. A La Repubblica arról számolt be, hogy Stone teljesen felháborodott ezen, és nem szeretne olyan helyen dolgozni, ahol nem gondoskodnak a kellő biztonságról. 

"Nagyon bosszant az egész helyzet, ugyanis a Producers Guild of America (a producereket tömörítő szakszervezet Amerikában) nem garantálja, hogy minden stábtag, akikkel dolgoznom kellene, be lesz oltva"

mesélte a Deadline-nak a színésznő.

Nem csak Stone volt az egyetlen színész, aki ilyen kéréssel fordult a producerekhez. Sean Penn korábban szintén hasonló intézkedéseket szeretett volna a forgatások alatt, azonban őt nem érte támadás. Azt nem tudni, hogy végül mi történt a színésznő állásával, de több neves stúdió is összefogott a sztárok speciális kérései miatt, így szeptember 30-tól már csak az oltott ember vehetnek részt a forgatásokon.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás