promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét hatalmas a balhé a királyi családban Meghan Markle miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb botrány van kialakulóban Meghan Markle miatt.

Szinte naponta derül ki valamilyen megdöbbentő történet Meghan Markle sussexi hercegnéről. Ezúttal a féltestvére, Thomas Markle Jr. miatt duzzad a botrány, aki bekerült a Big Brother VIP ausztrál kiadásába. A műsor előzetesében pedig egy „megcsömörlött, sekélyes, beképzelt nőnek állítja be Meghant. - írja a Daily Mail.

Ahogyan a világ szinte minden táján, úgy Ausztráliában is figyelemmel kísérik az emberek a brit királyi család mindennapjait, és drámáit.  Ezért robbanhatott nagyot Thomas furkálódása a féltestvére ellen. 

Meghan rokona nem fogta vissza magát az előzetesnél:

Megmondtam Harry hercegnek, hogy szerintem tönkre fogja tenni az életét. Nagyon sekélyes nő 

Ezek alapján nem meglepő, hogy annak idején nem hívták meg a királyi esküvőre, hiszen már azelőtt sem volt beszélő viszonyban a féltestvérével. A videóklip után pedig minden valószínűség szerint, nem lesz szimpatikusabb II. Erzsébetnek sussex hercegné. Az ausztrál Big Brother előzetesét itt tudod megtekinteni:

Meghan botrányt kavaró féltestvére mellett, feltűnik a Kardashianektől Caitlyn Jenner, valamint Donald Trump volt elnöki tanácsadója, Omarosa Manigault Newman is, aki szerint a volt amerikai államfő megrészegült a hatalomtól. 

[[cikk3]]

(via: Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás