promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea akkora forró és szexi mellet villantott bikiniben Instagramon, hogy kiég képernyőd! - fotó
Borítókép:  Vajna Tímea / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kaliforniai tengerparton szexizett egyet Andy Vajna özvegye, izgatóan erotikus testét megvillantotta.

Újabb bizonyítéka Vajna Tímea Andy Vajnához kötődő szerelmének ez legfrissebb a villantós kép, amelyen a dögös özvegyasszony valóban irigylésre méltó, vadító testét mutogatja. Bizonyos információk alapján 120 millió dollárt örökölt elhunyt férjétől, Andy Vajnától, aki a mai napig borzasztóan hiányzik neki. Közismert, hogy Vajna Timi nem a pénz miatt ment hozzá a dúsgazdag, jóval idősebb producerhez, hanem imádta "Andykéjét".

[[cikk]]

Vajna Tímea férfihódolói legnagyobb örömére időinként megmutatja bájait Instagram-követőinek, továbbá a szexi testén túl abba is betekintést nyerhetünk, Timike milyen körülmények között él, és milyen új élményekkel gazdagodik, miközben próbálja kiheverni bánatát Andy hiánya miatt. Most éppen a kaliforniai tengerparton sütteti a kebleit, egy elképesztően szexi bikiniben és úgy kidobta hozzá a formás melleit, hogy a férfirajongói leesett állukat keresik a földön percegik, a nőismerőseit pedig megeszi a sárga irigység.

Képtelenség szó nélkül elmenni Vajna Timi hatalmas keblei mellett, így nem is meglepő, hogy tömérdek dicsérő sokszor kiéhezett kommentárt kap a rajongóitól. Úgy látszik, az Andy Vajnának köszönhetően ismertté vált celeb mindig tudja, mivel kell felingerelnie (a szó mindkét értelmében) közönségét, így biztosak lehetünk benne, hogy rövidesen újabb szexi posztot kaphatunk tőle.

Itt látható Vajna Timi legújabb tutajos képe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás