promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen széttárt combjaival vadít az 52 évesen is elképesztően szexi milf: Jennifer Aniston
Borítókép:  Jennifer Aniston/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Jennifer Anistonon nem fog a kor: a nemrég megjelent InStyle magazin címlapján megvillantott szexi combjai és hibátlan alakja is mind-mind azt bizonyítják, hogy Brad Pitt egykori barátnője és a Jóbarátok című sorozat és más hollywoodi filmek dívája akár 15-20 évet is letagadhatna korából. 

 

Az InStyle magazinnak - az interjúja mellett - készült fotósorozata is, illetve az említett címlapkép láttan terpesztve férfiolvasóinknak alaposan beindíthatja a fantáziáját. 

Jennifer Anistonon erotikus kisugárzásával ugyanakkor nemcsak igazi nehézbombázó, hanem rendkívül határozott nő is. Az InStyle-nak azt is nyilatkozta, hogy nemrégiben "elvesztette" néhány barátját, akik "megtagadták", vagy "nem hozták nyilvánosságra" a koronavírus elleni védőoltási státuszukat. 

Az 52 éves színésznő nyilvánosan támogatta a társadalmi távolságtartást, a maszk viselését és az oltást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

"Még mindig van egy nagy csoportja az embereknek, akik oltásellenesek, vagy egyszerűen nem hallgatnak a tényekre."

- mondta Aniston az InStyle-nak a kedden megjelent interjúban.

"Ez igazán nagy szégyen."

"Épp most vesztettem el néhány embert a heti rutinomban, akik elutasították vagy nem közölték [hogy beoltatták-e magukat], és ez sajnálatos."

- tette hozzá. 

(InStyle)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás