promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, mennyiért adták el a Magdi anyus halálát okozó galacsint!
Borítókép:  Magdi anyus megmurdel/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Barátok közt aukciót tartottak és az július közepén ért véget. A 23 évig futó sorozat zárásának alkalmából indította az RTL Magyarország a jótékonysági licitet, amelyre a sorozat 40 jelképes kellékét ajánlották fel. Az utolsó rész után egy nappal az aukció is véget ért és most megtudtuk, hogy mennyiért keltek el az "ereklyék".

A sorozat rajongói a legtöbbet Berényi Claudia kávésszettjéért perkálták ki: konkrétan 210 ezer forintot, de a Novák Laci boltjában található vintage stílusú zöld kisszekrény is gazdára talált: a szerencsés fan 200 ezerért vihette haza - arcán elégedett mosollyal - a Barátok közt relikviát. Nem kevés pénzt fizettek azért a sörösdobozból hajtogatott rózsáért sem, amit az Afganisztánban katonáskodó Krisztián küldött Alíznak: ez konkrétan 170 ezer forintért talált gazdára.

Aztán ott volt még Berényi Miklós sorozatban viselt pizsamája és köntöse, amelyért közel 70 ezer forintot pengetett ki egy rajongó, és talán nehéz elhinni, de Magdi anyus otthonkájáért még ennél is többet:105 ezer forintot adtak.

A legviccesebb azonban az, hogy az utóbbi halálát okozó közönséges papírgalacsinért is szép summát fizettek: a halált okozó papírtárgy: a papírfecni 66 ezerért kelt el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás