promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Évát keményen betámadták a kommentelők – Most túl messzire ment?
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg beszólást kapott Baukó Éva, miután porig alázta a TV2 hamarosan érkező Totem című műsorában induló VV Leo-t.

Nemrég jelentette be a TV2 az augusztus 22-én induló Totem című celebes kaland-reality szereplőit, akik között ott van Nagy Zsolt is, akit VV Leo-ként ismert meg az ország még a Való Világ harmadik szériájában, amit majdnem meg is nyert. A VV4 botrányhősnője, Baukó Éva eléggé kiakadt ezen, hiszen szerinte a „csicskaság csimborasszója”, hogy „20 év süllyesztő után” még mindig VV Leo-ként szerepel az egykori villalakó.

Baukó Évát ezek után rendesen betámadták a kommentelők a fájdalmasan őszinte véleménye miatt, amit a Fishing & Hunting csatorna munkatársáról, VV Leo-ról fogalmazott meg. A gyönyörű híresség természetesen nem hagyta magát, és a tőle megszokott keménységgel reagált a beszólásokra.

„Kedves kommentelők! Lehetne, hogy Baukó Eva egy semmirekellő , lehetne, hogy  , ahogy ti fogalmaztok , hogy Baukó Éva , ha megszólal mindenkit csak ócsárol , ezeket mondjàtok ti.Ez mind lehetséges, hogy így van. De ha így is van , az hogy Baukó Éva milyen , az miben változtatná meg azt a  tényt, hogy egy 20 évvel ezelőtti VV -ből előkaparva, egy ottani közepesnél érdektelenebb szereplőt még  mindig vv Leó/ként emlegetni az újságban , mert hát mi tagadás, egyebet nem lehet róla elmondani, azért mégiscsak, a nevetségesség netovábbja , és a röhejesség csimborasszója. És ne gyertek nekem a Fishing and Hunting-gal, mert ha én  lettem volna, a Fishing and Huntingban műsorvezető , akkor azzal jönnétek, hogy én ne ugassak mert én csak egy Fishing and Hunting-ban voltam.  A Fishing and Hunting-ot úgy emlegetni mint ha  az valami karrierépítési mérce lenne a médiában, az egyszerűen közhelyes és ostobaság”

– írta Baukó Éva.

Úgy tűnik, Baukó Éva nem enged, és továbbra is vannak ellenérzései azzal kapcsolatban, hogy Nagy Zsolt VV Leo-ként lesz látható a Totemben – ez bizonyos szinten érthető is a részéről, hiszen jelenleg ő sem VV Éva néven szerepel a különböző műsorokban, mivel már rég maga mögött hagyta a Való Világos múltját.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás