promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha ma csak egy anyaszült meztelen és szexi női feneket akarsz látni, akkor nézd meg Adriana Limáét!
Borítókép:  Adriana-Lima/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan gyönyörű, meztelen női feneket láthattunk a 40 éves modelltől, amit te is garantáltan beindulsz.

Ritkán látható olyan kép a brazil szupermodell Adriana Limáról, ahol anyaszült meztelen. A kétgyermekes anyuka most viszont kivételt tett: a nyaralásán, a tengerparton, a telihold fényénél ugyanis mindent levett magáról egy fotó kedvéért.

Adriana Lima egyébként egy brazil származású amerikai modell és 1981. június 12-én született Salvador de Bahia-ban, tehát nemrég lépte át a negyedik X-et. 2000-ben az amerikai Victoria's Secret fehérneműmárka "angyala" (állandó modell) lett, és 2018-ig ott is maradt. A Victoria's Secret "angyalai "2 közül ő a leghosszabb ideig volt a Victoria's Secret "angyala". 2003-tól 2009-ig, majd 2014 óta a Maybelline kozmetikai márkát képviseli. A Kia Motors autóinak reklámkampányairól is ismert.

2005-ben a Forbes magazin a világ 20 legjobban fizetett modellje közé választotta, 2010 óta pedig ugyanezen magazin szerint a második helyen áll, honfitársa, Gisele Bündchen mögött.

[[cikk1]] 

Adriana Lima fiatalon nem gondolta volna, hogy egyszer modell lesz... Bár már az általános iskola óta részt vesz szépségversenyeken, de az interjúiban azt mondta, apáca akart lenni... Azonban "egyik barátja" arra bátorította, hogy küldjön fotókat modellügynökségeknek. Amit meg is tett... És a sorsa megváltozott: tizenöt évesen, ismét a kifutón, a Ford Models Management ügynökség nemzetközi versenyén második helyezést ért el, miután az ugyanezen ügynökség által szervezett nemzeti versenyen megválasztották - azóta a világ negyedik meggazdagabb modelljévé vált.

2018-ban befejezte modellkarrierjét, a Victoria's Secret fehérneműmárka kifutóján sétál, ami figyelemre méltó búcsú.

Adriana Lima karrierje során a Ralph Lauren, Giorgio Armani, Valentino, Christian Dior, Louis Vuitton és a Victoria's Secret kifutóin sétált. Olyan márkáknak állt modellt, mint Giorgio Armani, Armani Jeans, Emporio Armani, BCBG, Bebe, French Connection, La Perla, Loewe, Mossimo, Swatch és XOXO.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás