promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva csúnyán megalázta a TV2 új sorozatának főszereplőit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hétfőn sem maradtunk a Való Világ egykori szereplője, Baukó Éva véleménye nélkül. Az egykori villalakó most épp nem Alekosz, hanem a TV2 új sorozata, a Totem szereplői miatt hőbörög. Nemtetszését közösségi oldalán fejtette ki.

Úgy tűnik Puzsér Róberthez hasonlóan, Baukó Éva is afféle "megmondó" ember lett, aki Facebook oldalán rendre megosztja a véleményét a rajongóival. Most éppen a TV2 új sorozata, a Totem szereplőiről fogalmazott meg éles kritikát az egykori Való Világ szereplő.

Mint ahogyan azt a Promotions megírta, augusztus 22-től jön a TV2 vadonatúj és formabontó kalandreality-je, a Totem, amelynek szereplőit is megnevezte a csatorna. 

Varga Viktor énekest, vagy az RTL Klubtól átigazoló Szőke Zoltán színművészt senkinek nem kell bemutatni, de akad egy-két meglepő név is, mint például Fésűs Nelly kislánya, Horváth Csenge, vagy épp VV Leó, akit lehet, hogy nem igazán ismernek a nézők. 

Ezzel volt problémája Baukó Évának is, aki a Facebook oldalán alaposan kiosztotta a korábbi Való Világos Leót, de Nelly lányát sem kímélte. 

"Na bejelentették a Totemet, ami mint tudjuk a régi Survivorok összeollózott Tescós verziója lesz. Az egészet le is szarnám, de azért csak hangosan felröhögtem azon az “apróságon”, hogy 44 évesen 20 év süllyesztő után, úgy szerepelni, hogy még mindig VV Leo a nevem, az mégiscsak a csicskaság csimborasszója"

„De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelli lánya vagyok név nélkül, az sem különb mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tv-s szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?” 

- írta a bejegyzésében Éva

 [[kod1]]

(via: Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás