promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 9 és 1/2 hét egykori szexi félistene - durván kitolt magával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mickey Rourke is a Hollywoodi csillogás áldozata lett. Nem tudjuk hány plasztikai sebésznél járt az elmúlt 30 évben, de az egykor szexi pasi, igencsak ijesztővé vált.

Sokan talán nem tudják, hogy a nyolcvanas évek legdögösebb pasija ökölvívóként kezdte pályafutását. Talán a bunyók után maradt nyomok késztették a színészt arra, hogy a plasztikai sebész felé vegye az irányt.

Hollywoodban már megszoktuk, hogy a világsztárok nem tudják méltósággal viselni az öregedést, talán Mickey Rourke esetében ez is benne van a pakliban. A most 68 éves Rourke a ’80-as években igencsak keresett színész volt, számtalan filmben bukkant fel, gondoljunk csak a 9 és ½ hétre, az ultra dögös Kim Basinger oldalán.

Rourke annyira szexi volt, hogy sokan bevállaltak volna miatta egy-két ajtócsapkodást. Majd visszatért a boxhoz és annyi csúnya ütést kapott, hogy úgy döntött, ha a színészkedést sem akarja feladni, akkor valamit tennie kell. Vagyonokat költött plasztikai műtétekre és botox kezelésre, amik hatására az egykor jóképű férfiből egy mimikátlan, felfújt arcú valami lett.

Ahogy kinézete, úgy élete is gödörbe került, így visszatért a filmezéshez és ahogy egyre több szerep találta meg, még inkább ráérzett a plasztikáztatásra is. Eltorzult arccal láthattuk egyebek mellett a Vasember 2-ben vagy a Sin City: Ölni tudnál érte című filmben. 

Az egykor jóképű és karizmatikus Rourke-ot már nyomokban sem lehet felfedezni, kinézete nagyjából 2-3 évente változik, így ki tudja mi lesz a vége.

Egy biztos manapság már nem színészi játékával, hanem fura kinézetével és egyedi stílusával hívja fel magára a figyelmet. Bár jó pont a színésznél, hogy a kutyáit nagyon imádja és ahova csak tudja viszi magával őket. Ugye aki az állatokat szereti, az rossz ember nem lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás