promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre összecsapunk az ufókkal, állítja egy időutazó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az lesz az emberiség első interdimenzionális háborúja, és nem mi fogjuk megnyerni.

Valószínűleg sokan látják sötéten az emberiség jövőjét a globális járványhelyzet miatt, és talán ezért szaporodtak meg az ufókról, illetve időutazókról szóló ijesztő történetek. A napokban a kettő kombinációjából született meg egy félelmetes jóslat.

Egy önmagát időutazónak nevező TikTok-felhasználó szerint 2022. május 24. fontos dátum lesz majd fajunk történetében. Ekkor észleljük ugyanis először azokat az idegeneket, akikkel az első „interdimenzionális” háborúnkat fogjuk vívni.

Az univerzum meg nem nevezett helyéről érkező lények az időutazó szerint 2 méternél is magasabbak, szürkék és torz külleműek. Bár ez nem hangzik túl biztatóan, állítólag békés szándékkal jönnek, ám az Egyesült Államok csapásmérése miatt mégis harcba bonyolódunk velük.

Az idegenek a Niron nevet viselik, de nem ők az egyetlenek, akivel az emberiség kapcsolatba lép. A TikTok-felhasználó szerint a jövőben hétköznapi polgárokként több idegen faj képviselői is itt laknak majd a bolygónkon.

„Ha időutazó vagy, akkor miért jöttél vissza, és mondtad el ezt nekünk? Azért, hogy meg tudjuk változtatni a jövőt? Csak egyetlen apró dologra van ehhez szükség?”

– tette fel a logikus kérdéseket az egyik hozzászóló. Az mindenesetre aggasztó jóslat, hogy az első interdimenzionális háborút nem az emberiség fogja megnyerni. Ez persze nem meglepő fajunk jelenlegi technikai fejlettségéből kiindulva.

Néhány nappal korábban egy másik időutazó pedig azt jósolta meg, hogy Kaliforniát a világtörténelem legnagyobb földrengése fogja megrázni három év múlva. Ráadásul ezzel még nem lesz vége a csodáknak, hiszen egy harmadik időutazó szerint jövőre fel fogjuk fedezni a hatalmas Cerine Croin szörnyet – bármi is legyen az. Egy biztos, hogy az óceán mélyén él.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás