promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andinak beszóltak, hogy nem elég nőies – Meglepő reakció jött az énekesnőtől!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi fájdalmas őszinteséggel tette helyre támadóját, aki szerint az orrpiercingje miatt nem elég nőies.

Az utóbbi hónapokban annyira a figyelem középpontjába került Tóth Andi, hogy gyakorlatilag bármit csinál, mindenképp beszélni fognak róla az emberek. Van, hogy a zenéi váltanak ki nagy érdeklődést, de persze a szexi képeivel is sűrűn felpezsdíti a közönséget – most viszont a legújabb, orrpiercinges fotója volt az, ami nem várt reakciót hozott ki a kommentelőkből.

„Azt az ór pirszinget kivennéd még nőies ebb lennél. De majd rájössz”

– írta valaki, akinek ugyan kicsit meggyűlt a baja a helyesírással, de még így is sikerült a világ tudtára adnia, hogy szerinte nem áll jól Tóth Andinak az orrpiercing, sőt, egyenesen kevésbé lesz nőies tőle.

Az énekesnő érdekes módon úgy gondolta, hogy reagálnia kell erre a hozzászólásra, de a tőle megszokott, nyomdafestéket nem tűrő stílus helyett egy meglepően őszinte, elgondolkodtató választ adott a beszólásra:

„Minek nőiesedjek, mikor önmagam is lehetek?”

A követők persze rögtön igazat adtak Tóth Andinak, hiszen saját magának kell eldöntenie, hogy mit akar csinálni a testével, illetve mit szeretne képviselni a megjelenésével – az pedig teljesen mindegy, hogy mit ír róla az internet árnyékába húzódva egy vadidegen.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi orrpiercinges képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás