promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra feszes fürdőruhában villantotta meg formás testét – fotó
Borítókép:  Ördög Nóra / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra egy vadító, fürdőruhás képpel hozta el a napsütést a követőinek, akik a visszajelzések alapján nagyon hálásak ezért.

Ördög Nóra vezeti hamarosan a TV2 legújabb műsorát, a Totemet, de ezen kívül is bőven akadnak izgalmas dolgok az életében, hiszen nemrég rendesen meggyűlt a baja Balatonakarattya lakóival, akiket nagyon zavart a Nekem a Balaton nevű, férjével közös kisboltja, és az azzal járó tömeg és zaj – de szerencsére úgy tűnik, hogy azóta már sikerült megoldani a kellemetlen problémát, és új helyen nyitottak egységet Nánásiék.

Ördög Nóra most kivételesen nem az óriási érdeklődést kiváltó Nekem a Balatonról, vagy a boldog családjáról posztolt, hanem egy elképesztően szexi fotót rakott ki magáról, amin egy egyrészes, feszülős, fekete fürdőruhában élvezi a napsütést a parton, miközben úgy pózol, mint egy profi modell.

Mondani sem kell, hogy a követőknek rögtön leesett az álluk Ördög Nóra szépségétől és nőiességétől, hiszen csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek a kép mellé – sőt, valaki azt is megjegyezte, hogy a műsorvezető még „női szemmel is gyönyörű”, ami hatalmas elismerésnek számít.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra dögös fotóját, de azt érdemes megjegyezni, hogy ez a felvétel nem mostanában készült a mellette szereplő #tbt hashtag alapján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás