promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz jól megmagyarázza a Pegasus-ügyet! Sírvaröhögös!
Borítókép:  Alekosz/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Alekosz közismert "rendkívüli bölcsességeiről" és "fantasztikus elméleteiről" és a Való Világ 4 egykori villalakója most sem okozott csalódást, amikor a Pegasus-ügyről fejtetette ki magasröptű elméleteit.

Nagy Alekosz már régóta közismert arról, hogy "mélyenszántó gondolatokkal" sokkolja a nagyérdeműt. Mondjuk az is igaz, hogy a közösségi oldalán megosztott eszmefuttatásainak nagy részéről igencsak nehéz eldönteni, hogy tényleg komolyan gondolja-e azokat, vagy csak szarkazmusnak szánja.

Az egykori villalakó persze nem bírta ki, hogy a napokban kirobbant Pegasus-botránnyal kapcsolatban ne nyilatkozzon, viszont ő egy, az eddigieknél sokkal "érdekesebb" összeesküvés-elméletet sejt az Izraelből származó kémszoftver esetleges Magyarországra kerülése kapcsán.

Gondolatmenetében kiemelte: biztos abban, hogy egy homoszexuális személynek is fontos szerepe van a történtekben, de emellett sok egyéb rendkívül hasznos információt is megosztott követőinek.

„PEGASUS – Különvélemény.

Kérem, én tudni vélem, ki áll a Pegasus Ügy mögött! Lajos Korózs. Ki más. Talán még Orosz Barbi, de az nem biztos. Mire a 10. oltáshoz elérünk, a válasz is meglesz. Homoszexuális van benne, az biztos!

A szexuálisan állandóan kielégítetlen Jurák Katára gondoltam még, de az túl bibliai lenne. Szóval a megoldás, csakis Korózs Lajos. Kimás lehet!

Ha pedig a Pegasus a telefonomat átkutatja, Baukó Éva meztelen képein kívül, nem sok mindent talál. Oltásra, hullámra fel! Menj templomba.

Nemzeti konzultációs kérdés: Akarja-e, hogy a Pegasus nevű kémprogram, behatoljon a telefonjába? Állítsuk meg Brüsszelt!” 

- írta ki Facebook oldalára Alekosz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás