promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Naponta nyolcszor szexelne a Love Island egyik női szereplője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban szigorú elvei voltak, de mára Shannon sokkal szabadosabbá vált.

Javában tart a Love Island című valóságshow legújabb, hetedik szériája Angliában, és ahogy az már lenni szokott, ez sem múlik el botrányok nélkül. Pedig az eredeti szándék nemes: a szigetre összegyűjtött izmos srácoknál és bombázó csajoknál nem a szexualitásra, hanem az egész életre szóló párkapcsolatok kialakítására helyezik a hangsúlyt.

Rögtön az indulásnál azonban kiderült az egyik lányról, hogy nem feltétlenül az erkölcs feddhetetlen bajnoka. Shannon Singh ugyanis korábban meztelenre vetkőzéseket vállalt egy szexoldalon, mégpedig azzal a céllal, hogy pénzes sugar daddy-ket hálózzon be.

A 22 éves skót lány őszinte volt, hiszen mindezt azzal magyarázta, hogy finom kajákra, szép ruhákra és kellemes vakációkra vágyott, vagyis egyszerűen jobb életre. Akkor még Alexa Campbell álnév mögé bújt, és azzal reklámozta magát, hogy

napi nyolc alkalommal vágyik a szexre.

Olyan támogatót akart, aki mindent megad neki, és – szerinte – ez csekély anyagi áldozat ahhoz képest, hogy a szerencsés férfi milyen fantasztikus nőre talál a személyében. Shannon a bemutatkozó videója közben lelkesen paskolta a popsiját és a cickóit, hogy a lehetséges partnereket még inkább feltüzelje. A sztriptíz végén pedig ezek az örökbecsű szavak hagyták el ajkait:

„Nem tudod, mit hagysz ki!”

A modell és influenszer később más klipekben is felbukkant, és azokban meztelenül jógázott, illetve toplessben pózolt, hol egy kanapén, hol pedig egy ágyon. Képgalériákban pedig szűk latexruhákba bújva csodálhatták meg idomait az érdeklődők.

Shannon korábban még arról beszélt, hogy szeretne ugyan modell lenni, de igyekszik meghúzni egy határt, nem akar bármit elvállalni.

„Megkértek arra is, hogy pornózzak. Megjelentem forgatásokon, ahol meztelen jeleneteket akartak felvenni velem. De erre nem voltam hajlandó. Tudom, hogy mások igen, én viszont mindig szigorú és következetes voltam ezen a téren”

– jelentette ki a lány, aki valamikor időközben mégis meggondolhatta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás