promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos depresszióval küzd Chrissy Teigen – „Nem bírok egyedül maradni a gondolataimmal”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chrissy Teigen nemrég Instagram oldalára posztolt egy képet, amely alatt bevallja, hogy mostanában „elveszettnek" érzi magát.

Az üzletasszony arról ír, hogy „furcsa érzés úgy tenni, mintha sem történt volna ebben az online világban”, miközben a való világban nagyon is rosszul érzi magát.

„Sz*r kimenni a külvilágba, de akkor sem érzem jól magam, ha egyedül vagyok a lehangolt, száguldozó gondolataimmal. Tudom, hogy rosszul kezelem ezt a helyzetet" 

– írta a fotó alá a sztár, amelyen az látható, hogy egy kanapén hever hanyatt dőlve. 

Teigent nemrégiben súlyos vádak elé állították. Courtney Stodden modell, zenész és valóságshow sztár ugyanis online zaklatással vádolta őt. 

A dolog előzménye, hogy a reality-tévés Stodden intenzív médiakritikával szembesült, miután 2011-ben 16 évesen feleségül ment az 51 éves amerikai színészhez, Doug Hutchisonhoz. 

Az ügy kapcsán nemrégiben előkerült Chrissy Teigen néhány eléggé csúnya tweetje is, amelyekben öngyilkosságra ösztönzi Stoddent.

A most 26 éves valósághsow sztár állítása szerint a műsorvezetőnő többször is azt írta neki, hogy ölje meg magát.

A napvilágra került események kapcsán Teigen egyébként nyilvánosan bocsánatot kért:

„Mint tudjátok, rengeteg régi, szörnyű (borzasztó) tweetem bukkant fel újra a közösségi médián. Rettenetesen szégyellem őket. Egy illetékestől már nyilvánosan is bocsánatot kértem, de vannak mások is – nem is kevesen –, akiket meg kell követnem.” 

Egyesek megbocsátottak Teigennek, sokan azonban kikövették őt a közösségi médián, ami azért lehetett nagy érvágás a számára, mivel korábban ő volt az egyik legtöbb követővel rendelkező híresség a világon. 

Szerdai bejegyzésében Teigen azt írta: 

„Eltévedtem, és újra meg kell találnom a helyemet, ki kell beszélnem ezt magamból, kétségbeesetten szeretnék kommunikálni veletek, srácok, ahelyett, hogy úgy tennék, mintha minden rendben volna. [...] Nehéz erről az egészről beszélnem, mert tudom, hogy olyan, mintha csak siránkoznék, amiért rossz döntéseket hoztam régen. Az egész helyzet szívás.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás