promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes rongyrázás kimaxolva?! Harmadik luxusvilláját vette meg a szomszédjában  Adele, a dúsgazdag énekesnő és világsztár!
Borítókép:  Adele/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicole Richie barátnőjétől vette meg a harmadik luxusvilláját Adele, ugyanabban az utcában, miközben ötyéztek egy jót. Döbbenetes méretű luxuskecóról van szó!

A 33 éves énekesnő 7 millió fontért vásárolta meg a négy hálószobás, négy fürdőszobás házat közeli barátnőjétől, Nicole Richie-től. 

Az ingatlan, amely medencével és kosárlabdapályával rendelkezik, a másik két kúria szomszédságában van - ami azt jelenti, hogy most már az énekesnő egy mega-komplexummal rendelkezik a környéken. 

Adele másik kedvence, Jennifer Lawrence pont vele szemben lakik, míg Zoe Saldana, valamint Penelope Cruz és Javier Bardem párosa is a közelben éldegélnek. 

A "Rejtett Völgy" nevű negyed 33 házából 11 szuperhíres ember tulajdonában van.

Adele 2016-ban vette első otthonát - egy négy hálószobás, hat fürdőszobás, medencével és nyaralóval rendelkező ingatlant - az utcában, közel 7 millió fontért.

Miután 2019-ben szakított férjével, Simon Koneckivel, a szemközti házat azért vásárolta meg, hogy mindketten közel legyenek a nyolcéves Angelo fiához.

Adele az évek során nagyon közel került Nicole-hoz - és nemrégiben a születésnapja alkalmából tisztelgett előtte, egy posztban ugyanis ezt írta:

"Boldog megkésett születésnapot kívánok! @nicolerichie Csodállak és nagyon szeretlek. Te vagy az önfenntartás, az önszeretet és az abszolút vadság megtestesítője! Annyira, de annyira becsül téged annyi angyal lány!"

A lenyűgöző lemezeladásoknak és a teltházas turnékból származó bevételeknek köszönhetően Adele hatalmas vagyonra tett szert, így ő minden idők leggazdagabb énekesnője. 

A brit énekesnő 2016-ban állítólag hihetetlenül sokat keresett, 40 millió fontot (16.2 milliárd forintot), 2017-re pedig 125 millió fontra (50 milliárd forintra) nőtt a vagyona, amivel ő lett a legfiatalabb előadó egy olyan listán, amelyet olyan idősödő rockerek uralnak, mint Sir Mick Jagger és Sir Elton John.

A becslések szerint ráadásul 2020-ra ez a becsült összeg 140 millió fontra (56.8 milliárd forintra) nőtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás