promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka porig alázta a támadóit – Nem lennénk a helyükben!
Borítókép:  Rubint Réka / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka rengeteg támadást kap ismeretlenektől, és akárhányszor is próbálja megérteni, hogy miért, mindig ugyanarra a következtetésre jut.

Schobert Norbi szinte folyamatosan botrányokba keveredik a sokak által túlzottan nyersnek tartott, fájdalmasan őszinte, illetve elgondolkodtató véleménye miatt, és úgy látszik, hogy felesége is bőven szokott kapni a gusztustalan beszólásokból. Rubint Réka most egy nyilvános bejegyzésben fogalmazta meg gondolatait arról, hogy vajon miért támadják őt igazságtalanul olyan emberek, akik még csak nem is ismerik.

„Rengeteg szeretetet és sok-sok támadást kapok … Vidéki làny vagyok, aki 19évesen, szeretettel és lelkesedèssel a szívében, egy szál térképpel a kezèben, elindult »felfedezni« a világot! Azt a vilàgot, ami sokszor egészen más, mint az èn világom, hiszen léteznek benne más energiák is … Amikor bàntanak, elgondolkozom azon, hogy valòjàban, mi az èn bűnöm azon emberek szemèben, akik talán még soha nem is találkoztak velem és semmit nem tudnak ròlam … viszont ismeretlenül, előszeretettel törnek pàlcàt a fejem felett! Szoktam ezen gondolkozni, mert szeretnèm megtalálni az okát … s ilyenkor mindig u.arra a megàllapításra jutok : a lelkem , a szeretetem ès a lendületem »ègeti« őket. A bűnöm az, hogy imàdom a csalàdomat! Szerelemmel szeretem a Szerelmemet! Imàdom az embereket ès Imàdom a munkâm! Imàdom az èletemet! Hálás vagyok a Sorsnak, hogy adhatok és Szerethetek! Mindig ès mindenhol … mert ez èltet!!!”

– írta Rubint Réka.

Valószínűleg nem ez volt Rubint Réka célja, de végül a szeretet erejével, illetve a saját sikereinek megemlítésével sikerült durván porig aláznia a rosszakaróit, akik ismeretlenül becsmérlik őt, hiszen minden bizonnyal a mérhetetlen irigység áll a számtalan negatív komment és piszkálódás hátterében.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás