promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna túl sokat mutatott a testéből, cenzúrázni kellett – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / youtube.com/Mindenféle Műsorok (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Playmate, Kelemen Anna brutálszexi fotót posztolt magáról, amin csupán egy hálós harisnya „takarja” a meztelen testét.

Kelemen Anna sokak számára a magyar Paris Hilton, de nem csupán a csábító kinézete, hanem a „butácska” kisugárzása miatt is. Paris Hiltonról a dokumentumfilmjében kiderült, hogy csupán megjátszotta az „ostoba szöszit”, és aki követi Instagramon Annácskát, az pontosan tudja, hogy nála is hasonló a helyzet, hiszen néha egészen elképesztő ötletei és gondolatai vannak – amiket általában egy félmeztelen fotó kíséretében oszt meg az emberekkel, csak hogy mindenképp megkaparintsa a közönség figyelmét.

Most kivételesen nem kapunk se világmegváltó nézeteket, se megfontolandó életviteli tanácsokat – cserébe Kelemen Anna nemes egyszerűséggel posztolt magáról egy képet, amin mindössze egy magassarkú, és egy hálós harisnya van rajta, így gyakorlatilag olyan, mintha anyaszült meztelenül, pucsítva várna minket az ágyban.

A bejegyzés annyira forróra sikerült, hogy Annácskának a mellbimbóját ki is kellett cenzúráznia egy szívecskével, nehogy az Instagram problémázzon azon, hogy túlzottan dögös a fotója.

Mondani sem kell, Kelemen Anna ismételten az ujja köré csavarta az embereket, akik valószínűleg egyből rákeresnek a neten a régebbi munkáira, amikkel még a felnőtt filmes éveiben tette boldoggá a rajongóit.

Itt lehet megtekinteni Annácska szexizését, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás