promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges fürdőruhában pózol Tolvai Reni! Ez az idei nyár eddigi legszexibb fürdőruhás képe!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tudjuk, mi a hivatalos neve annak a fürdőruhatípusnak, amit Tolvai Reni visel, az viszont egészen biztos, hogy vadítóan áll rajta!

Bikini, tankini, trikini, mikrokini, skirtini – ez csak néhány a legnépszerűbb fürdőruhatípusokból, amelyekkel minden nyáron elárasztják a boltok polcait, lehetővé téve, hogy minden nő megtalálhassa az alkatához legelőnyösebb, valamint a személyiségéhez leginkább passzoló fazont.

Strandszezonban a magyar celebek is fürdőruhába bújnak, elárasztva a közösségi médiát szexibbnél szexibb képekkel, egyszersmind prezentálva az idei stranddivatot is. 

A Megasztár 5. szériájának gyönyörű hangú győztese tegnap nemrég az idei szezon egyik legkülönlegesebb fürdőruhájában pózolt, amely tökéletesen illet gyönyörű alakjára is:

Az énekesnő Instagram story-n keresztül is megosztott egy képet egyedi fürdőruhájáról. Ezen a képen jobban látszik, hogy a különleges darab egyik oldalon csak az énekesnp fél mellét fedi, míg a másik oldalt leginkább egy egyberészes fürdőruhához hasonlít a ruha.

Itt tekintheted meg Reni Insta story-ját még néhány órán keresztül!

Tolvai Reni egyébként az elmúlt időben rengeteget fogyott, nem sokkal ezelőtt még a Fitt Info címlapjára is felkerült. Bár mostanában az énekesnő csupa szexi, kihívó ruhában pózol, arról is mesélt, hogy nagy utazás volt neki eljutni idáig, hogy ilyen sokat meg merjen mutatni alakjából.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás