promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi mindenkit meglepett: levetkőzött, majd félmeztelenül pózolt a kamerának
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi elképesztően bevállalós Insta Storykat rakott ki, ugyanis betekintést engedett a reggeli vetkőzésébe/öltözésébe, ráadásul félmeztelenül pózolt.

Lassan kijelenthetjük, hogy Tóth Andi az ország legbotrányosabb énekesnője, hiszen nem elég, hogy általában nyomdafestéket nem tűrő módon osztja meg a világgal a különböző gondolatait, de mellette ráadásul olyan képeket és videókat posztol magáról, hogy azokat még talán egy kezdő pornósztár is megirigyelné, annyira dögösek és csábítóak.

Tóth Andi most felkelés után rakott ki pár egészen pikáns Insta Storyt, amiken először az álmos arcát láthatjuk, miközben hatalmas dekoltázst villantva az ágyban fekszik; majd félmeztelenül, háttal a kamerának pózol öltözés közben; utána pedig megmutatja a végső, szexi szettjét is – persze mindezt úgy, hogy közben húzogatja a felsőjét, mintha azt tesztelné, hogy ki tudnak-e buggyanni a mellei.

Tóth Andinak sikerült szinte egyből felrobbantania az internetet, hiszen a közel 200 ezer követőjének túlnyomó része valószínűleg pontosan az ilyen, vagy ehhez hasonló tartalmak miatt érdeklődik az énekesnő iránt – ő pedig rendszeresen kielégíti őket, miközben minden bizonnyal azon kuncog, hogy a többi embert mennyire ki tudja akasztani az ilyen „polgárpukkasztással”.

A félmeztelen Insta Story csupán egyetlen napig elérhető ide kattintva, de aki lemaradt róla, annak egy másik szexi Tóth Andis képpel kedveskedünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás