promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pornósztár Gia Paige hátulról várta az érkezőket, de Brad Pitt exe is vetkőzött
Borítókép:  Gia Paige offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vass Zita mellett megmutattuk nektek a világ egyik leghosszabb hajú modelljét is bikiniben.

A hetet Brad Pitt exének, Nicole Poturalskinak a szexi fotóival indítottuk a válogatásban. A német modell és az Oscar-díjas színész nem igazán bírta ki sokáig egymás mellett. Valószínűleg mindketten egy afféle kalandként tekintettek erre az egészre. Nicole mellé érkezett Szabó Zsófi, illetve Farkas Timi is bikiniben. Utóbbi egy vérbeli influenszer, rengeteg követővel.

A magyar Playboy-modell Vass Zitának teljesen mindegy, hogy kánikula van, vagy éppen tél, mindig igyekszik megmutatni a szexi testét a rajongóknak. A legutóbbi fotóján olyan bikinifelsőt vett fel, ami nem takart túl sokat. A hab a tortán a magánpornós Darcie Dolce volt, aki őrülten dögös képeket vállalt be.

Gia Paige rátermett pornósként tudta elcsavarni rengeteg férfi fejét, szóval körbenéztünk az Instagramján is. A legmerészebb fotója az, amikor hátulról kínálja fel magát. Abbey Clancy is mutatott egy popsit, és ledobta a bikinifelsőjét. Azt hiszitek ebben a cikkünkben Shantal Monique nem mer lapot húzni 19-re, pedig de!

Inga Volkosh nevéből kiderül, hogy orosz származású, de már Miamiban él. Érdekesség, hogy a gyönyörű teste ő a világ egy leghosszabb hajú modellje. Inga mellett két magyar lány került még reflektorfénybe, természetesen bikiniben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás