promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs 12,5 millió forint büntetést szedett össze a műsorai után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt években több mint 60 alkalommal indult Sebestyén Balázs miatt eljárás mintegy 12,5 milliónyi bírságot fizettek utána főnökei.

Több mind húsz éve tört be a hazai médiába Sebestyén Balázs, aki azóta is kirobbanthatatlan a műsorvezetői székből. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen az emberek imádják hallgatni a 43 éves rádiós-műsorvezetőt, akinek azonban sokszor nyers a stílusa. A Blikknek adott interjújában kiderült, hogy emiatt rengeteg büntetést is kapott az évek során. 

Az elmúlt 12 évben több mint 60 alkalommal is indult miatta eljárás és mintegy 12,5 milliónyi bírságot fizettek utána.

A műsorvezető azonban úgy érzi, hogy ezeket be kell vállalni a jó produkció érdekében. 

"A főnökeink hagynak bennünket dolgozni. Tudják, hogy egy reggeli műsorhoz hozzátartozik a szókimondás. Mi pedig szókimondóak vagyunk, ettől van komoly hallgatottságunk. Próbálunk azért vigyázni, de néha megbüntetnek minket. Közben gazdaságilag viszont olyan erős a műsor és annyi reklámbevételünk van, hogy azt gondolom, ezt be kell vállalni."

 - nyilatkozta a lapnak a Sebestyén Balázs, aki azt is elárulta, hogy amióta Bochkor Gábor megjelent a konkurens rádiónál vissza szokta hallgatni az ő reggeli műsorait is. 

Nyilván figyeljük egymást, fontos mit csinál a konkurencia, attól fejlődünk. Nem ellenségek vagyunk, hanem ellenfelek. Ez egy kicsi szakma, fontos tudni, hogy ki mit csinál. Nem jó versenytárs nélkül dolgozni, attól jó a rádiós paletta is, ha színes.

A műsorvezető hozzátette, hogy már többször is felkérte a TV2, hogy pártoljon át hozzájuk, de ő továbbra is lojális és elkötelezett az RTL mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás