promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox olyat tett, amit azonnal megbánt, de már nem volt menekvés - lebuktatta magát!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mire visszaszívta, már az egész világ tudott róla. Megan Fox kommentelt egy szarkasztikusat, majd inkább törölte azt. Utóbb már valószínűleg úgy gonodolja, hogy nem kellett volna az egész akció.

Megan Fox és Austin Green, az álompár szakított, majd mind a ketten rövid időn belül új párkapcsolatban díszelegtek az újságok címlapjain. Megan Fox a rapperből punk szupersztárrá transzformálódott Machine Gun Kelly oldalán találta meg a szerelmet, míg a Beverly Hills 90210 sztárja, Austin Green az ausztrál szépség, az amerika Dancing with The Stars nagyszerű táncása, Sharna Burgess személyében találta meg élete (mostani) párját.

Az elmúlt időszakban Megan és Austin mintha egymásnak is üzengettek volna az Instagram-bejegyzéseikkel, amelyeken szenvedélyesen pózolnak új párjaik mellett. Sokáig nem kommentálták egymás képeit, de most Megan Fox nem bírta tovább.

És odakommentelt Sharna és Austin képe alá, hogy

"Hálás vagyok Sharnának".

Sok Instagram-felhasználó Megan kommentjét úgy értette, hogy a színésznő elengedte párját, nem haragszik már rá, és örül az új boldogságának. Többen dícsérték Megant az érett hozzáállásáért.

Fox hozzászólása azonban rövid időn belül eltűnt, törölte azt. Ami azt jelentheti, hogy a komment valójában nem a fenti értelmezésre utal, hiszen a sztárpár házassága az utolsó években egy hullámvasútra hasonlított, többször is el akartak válni, mielőtt végleg kimondták volna azt.

Mire azonban a komment eltűnt, a világ összes nagyobb újsága lehozta a hírt.

Valószínűleg tehát itt inkább egy utolsó nagy adok-kapokról lehetett szó, hiszen Green a képet egy olyan felirattal publikálta, miszerint hosszú idő után végre van valakije, akivel őszintén meg tudja osztani mindenét.

(via Page Six)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás