promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ÉNB Karola mellei szinte könyörögnek érte, hogy kibuggyanhassanak az aprócska bikiniből!
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szexi Nagyváradi Nelli, tökéletes alakját pedig szívesen mutatja meg követőinek.

Ne ostorozd magad, ha hirtelen nem tudod hova tenni Nagyváradi Nelli nevét. Egy ország az Éjjel-Nappal Budapest vagány, tetovált Karolájaként ismerte meg.

A szexi színésznőről a sorozat forgatása közben egyébként az is kiderült, hogy remek hangja van, így az éneklés felé indult el. Követőinek gyakran zenél Instragram oldalán, akik megvesznek karcos hangjáért.

A zenélés pedig olyannyira bejött, hogy tavaly augusztusban megjelent első dala, sőt az éneklést már tanítja is.

Női bájait természetesen ő is szereti bedobni, férfi rajongói pedig ezt egy cseppet sem bánják. Közösségi oldalán gyakran oszt meg olyan fotókat, amik nem sokat bíznak a képzeletre. Legutóbb a forróság elől ő is a medencébe menekült és olyan aprócska bikinit húzott, hogy a mellei szinte könyörögnek, hogy kibuggyanhassanak belőle. 

Itt tekinthetitek meg a szuperszexi képet!

Nelli tényleg szuperdögös, korábban egy elég kihívó képpel üzent azoknak, akik másokat bántanak, és arra biztat mindenkit, hogy fogadja el magát olyannak amilyen.

Ezt a képet sok szeretettel küldöm minden olyan követőmnek, nem követőmnek, akik késztetést éreznek magukban arra, hogy másokat kritizáljanak! 
Kedves Nő bajtársaim szeressetek magatokat, fogdajátok el magatokat, és őszinte szívből küldök Nektek hatalmas zacskónyi szeretetet! Csodálatosak vagytok, úgy ahogy vagytok! 

írta a poszt alá.

El kell ismerni, Nelli 40 felett is szuper szexi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás