promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű sztárokkal és igazi szépségkirálynőkkel vár az idei Miss Balaton gála
Borítókép:  Red Lemon
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan újra megrendezésre kerül a Miss Balaton gála, ráadásul nem akárkik lesznek ott az eseményen, hiszen többek között Gelencsér Tímea, Iszak Eszter és Horváth Éva is tiszteletüket teszik.

Visszatér a Miss Balaton gála, amit augusztus 13-án rendeznek meg Balatonfüreden. Az eseményen korábbi királynők, és udvarhölgyek is megjelennek, ráadásul a felkészítő csapat, illetve a mentorok is hivatalosak a gálaestre, így Iszak Eszti, Horváth Éva, Epres Panni, Dukai Regina és Gelencsér Tímea is ott lesznek.

„A Miss Balaton filozófiája a folytonos megújulás, a fiatalság és szépség megélése, amely során megtanuljuk önmagunkat, megismerjük a határainkat, keressük a belső harmóniát. Hiszek benne, hogy a külső szépség a belső stabilitásnál és önazonosságnál kezdődik”

– mondta Horváth Éva.

A szervezők prominens vendégeket és parádés fellépőket ígérnek az érdeklődőknek, szóval mindenképp érdemes lesz ellátogatni a nagyszabású eseményre.

A Miss Balaton filozófiája a szépség, a nőiesség megélése könnyed nyári köntösbe csomagolva, így ebben a szellemben született meg az idei gálaest tematikája is – olvasható a közleményben.

Az Exatlon Hungary riportere, Gelencsér Tímea már izgatottan várja az idei gálát:

„Ez egy különleges est lesz számomra, igazából a nyár csúcspontja, amikor mindannyian összejövünk, jól érezzük magunkat és egy kicsit megünnepeljük, hogy mind a Miss Balaton csapatához tartozunk!”

A felkészítő csapat oszlopos tagja, Iszak Eszter egyenesen büszke arra, hogy részt vehet a Miss Balaton munkálataiban:

„Nyaraim meghatározó élményei a Miss Balaton események, büszke vagyok rá, hogy részt vehetek ebben. Rengeteget ad ez a közösség azon felül is, hogy nagyon szeretem a feladatomat is, ami két irányú: egyrészt a felkészítő folyamatban való részvétel, másrészt a gála vezetése.”

Itt lehet megtekinteni egy videót a hírességekkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás