promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a 4 Columbo-epizód volt Columbo, azaz Peter Falk kedvence - meglepő választás?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a kedvenc hadnagyunk kedvenc Columbo-részei.

Peter Falk örökké Columbo hadnagy marad a szívünkben, és persze soha nem is fogjuk elfelejteni őt, mivel a sorozat részeit a mai napig több adó is adja. No meg persze, Peter Falk is egy ikonikus színész Magyarországon, egyrészt a magyarhangja, Szabó Gyula miatt, másrészt pedig az alakja köré szőtt legendáriumból kifolyólag is. Merthogy sokan úgy gondolják, hogy magyar származású, többek között ezért is került a szobra Budapesten a Falk Miksa utca egyik végére.

Hogy a legendából mi igaz? Arra ebben a cikkben jártunk részletesen utána, az eredménnyel pedig valószínűleg mindenki elégedett lesz.

1968 és 2003 között 69 epizód készült el a nyomozós szériából, szinte mindegyik egy egészestés film, rengeteg izgalommal és persze váratlan szembesítési fordulattal. 

A rajongók pedig soha nem unják meg a sorozat kivesézését, az egyik legismertebb fanoldal, a Columbophile például mindegy egyes résznek egy külön, szakdolgozat hosszúságú cikket szentel.

Az egyik gyűjtésükből most az is kiderült, hogy Peter Falknak melyik négy rész volt a kedvence. A Vihar egy pohár borban, az Elfelejtett hölgy, a Szemfényvesztő és a Személycsere című részek a színész kedvenc epizódjai.

Érdekesség, de a Vihar egy pohár borban című rész a rajongók kedvence is általában a szavazásokon, a Columbophile TOP10-es listáján is ez a rész nyert.

A lista további darabjait is megnézhetitek ide kattintva:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás