promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián és Mazsi megmutatták a babájukat – Nagy a boldogság!
Borítókép:  Berki Mazsi és Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges felvételt osztott meg Berki Krisztián és párja, Berki Mazsi a születendő gyermekükről, akit már nagyon várnak.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián mostanában szinte csak bíróságra jár, hiszen Puzsér Róberttel is összerúgta a port, a hatalmas botrányt okozó „büntetőfékezős” ügye is folyamatban van, illetve nemrég kiderült, hogy egykori párja, Hódi Pamela is beperelte őt közös gyermekük, Nati felügyeleti joga miatt – de a híresség nem adja fel a harcot.

Szerencsére a rengeteg rossz mellett igazán jó dolgok is történnek Berki Krisztián életében, hiszen a legnehezebb pillanatokban is ott van mellette kitartó szerelme, Berki Mazsi, akivel első közös gyermeküket várják. Egyre izgatottabbak a pici érkezése miatt, mivel már jó ideje szerettek volna családot alapítani, és most végre összejött.

Berki Krisztián és Mazsi nemrég egy úgynevezett „Babamozi”-t csináltattak a születendő kislányukról, a felvételt pedig természetesen megosztották a követőikkel is, hiszen igazán különleges élménnyel gazdagodtak.

A képeken a leendő szülők felhőtlen boldogsága mellett a baba arca is jól megfigyelhető, és már most biztosnak tűnik, hogy nagyon fog hasonlítani az apukájára.

Itt lehet megtekinteni Berkiék bensőséges családi fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás