promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valamire készülnek az ufók, most a Nemzetközi Űrállomást keresték fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre sokasodnak az észlelések, a világ változóban van – új korszak közeleg?

Valóságos csődület támadt a minap a Nemzetközi Űrállomás (ISS) körül. A 400–420 km magasságban, Föld körüli pályán keringő bázist szinte körbevette egy 10 ufóból álló flotta, amelynek létezését lényegében a NASA sem tagadta.

A kis fekete objektumok majdnem szabályos kört alkottak az űrállomás közvetlen közelében. Az ISS éppen az Atlanti-óceán fölött haladt el, amikor az ismeretlen repülő tárgyak meglepték a személyzetét.

Fotó: YouTube/Mr MBB333

A képet azonban nem ők tették ki a webre, hanem egy „ufóvadász”, aki gyorsan képernyőfotót készített a látványról, mielőtt az illetékesek gyorsan letagadnák. Aztán a sokkoló felvételeket kitette a YouTube-ra, azzal a megjegyzéssel, hogy a kép július 3-án, reggel 8:30-kor készült.

Hamarosan egy másik megfigyelő azzal a hírrel jelentkezett, hogy gyorsan lecsekkolta az ISS kameráit, és az aprócska tárgyak még mindig ott voltak a közelében. A feltételezett gépek – bármilyen meglepő – akár földi eredetűek is lehetnek.

Egy Richard Dolan nevű amerikai történész például 25 éve kutatja a témát, és azt állítja, hogy bizonyos dokumentumok szerint a híres 51-es körzetben az USA hadserege már régóta tesztel idegen technológiákat. Így az űrállomás körül sorakozó ufók akár titkos amerikai szupermasinák is lehetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás