promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi: „barátom a csimpánzcsöcs” – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitnesz guru mutatott egy fotót arról, jelenleg miként áll a csimpánzcsöcstelenítési folyamattal.

Nem is történt olyan régen, hogy Schobert Norbi ismét egy országos botrányba keverte magát azzal, hogy „csimpánzcsöcs”-nek nevezte az elhízott férfiak melleit, a 100 kiló fölötti férfiak elemzésekor pedig a „vágósúly” kifejezés is előkerült.

A fitneszkirály egyébként nemrég betöltötte ötvenedik életévét – a jeles évfordulóból motivációt merítve pedig úgy döntött, hogy ismét formába lendül, visszanyeri régi edzettségét, amelyet többek között egy súlyos szívműtétnek köszönhetően veszített el. 

[[kod2]]

„Én sem leszek újra fiatal. Ötvenen túl minden más, főleg ha az ember kihagyta a stanát, oxát, növit és fontos a cardio teljesítmény...” 

– írta Norbi egy Facebook poszt alá születésnapja tájékán. 

A tréner egyébként betartotta önmagának tett ígéretét, hónapok óta minden nap edz, és rendszeresen posztol közösségi média profiljaira is motiváló képeket, üzeneteket.

Meg is lett az eredmény – Norbi nemrég kitett egy fotót jelenlegi állapotáról a Facebookon. A képen jól látható, hogy igencsak összerántotta magát az elmúlt hónapokban, habár még koránt sincs megelégedve magával:

„Lecsapva a zsírnyák, most kell a tömeg. Na még 3 hónap, mert még Barátom a csimpánzcsöcs…” 

– írja a bejegyzés alatt.

A kommentelők közül természetesen sokaknak nem tetszett Norbi visszautalása a híres "csimpánzcsöcs-botrányra", mások azonban jót kuncogtak a férfi öniróniáján.

Szerintetek is jó formában van?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás