promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Moore még 58 évesen is olyan dögös, hogy felkérték fürdőruhamodellnek – képek
Borítókép:  Demi Moore / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demi Moore a lányaival közösen népszerűsíti az Andie nevű márka fürdőruháit, ennek örömére készült pár igazán szexi fotó róluk.

Hihetetlen, hogy a Ghost és a G.I. Jane gyönyörű sztárja, Demi Moore már 58 éves, hiszen gyakorlatilag 15-20 esztendőt simán letagadhatna. A színésznő a rajongói legnagyobb örömére most is többé-kevésbé aktívan színészkedik, de a forgatások mellett szerencsére egy másik projektre is jutott ideje, ugyanis a lányaival együtt ő lett az Andie legújabb fürdőruhamodellje.

„Demi és a lányai egyetértenek velünk abban, hogy segíteni kell a nőknek annak érdekében, hogy kényelmesen érezzék magukat, és hogy keményen, magabiztosan élhessenek – mert ennél nem létezik szexibb dolog”

– írta az Andie nevű márka az egyik képhez, amin Demi Moore-ék szerepelnek.

A híresség egy cseppet sem tűnik idősebbnek a Bruce Willisszel közös gyermekeinél, Rumernél (32), Scoutnál (29) és Tallulah-nál (27), akik édesanyjuk szépségét örökölve igazi profiként pózoltak az egészen dögös ruhadarabokban.

A visszajelzések alapján a közönségnek nagyon bejött a családi fotósorozat, hiszen a végeredmény igazán figyelemfelkeltő lett – és nem csupán Demi Moore miatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás