promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobtak egy hátast a Marvel-rajongók attól, amit a Vasember tett Instagram oldalán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenet, amit Robert Downey Jr. tett, senki nem érti a Vasember húzását.

Teljes kétségbeesés van a Marvel-rajongóknál, miután Robert Downey Jr. egész egyszerűen fogta magát és Instagram oldalán valamennyi Bosszúállót kikövetett.

Nincs kivétel, a többszörös Oscar-jelölt színész sem a pókembert alakító Tom Hollandot, sem az Űrlord szerepében tetszelgő Chris Prattet nem követi. De úgy tűnik Vasember Tom Hiddlestonra, Mark Ruffalora, Jeremy Rennerre, Chris Evansre és filmbéli szerelmére Gwyneth Paltrowra sem kíváncsi.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vette észre a színész húzását, de a hír olyan gyorsan terjedt, hogy a fanok Twitteren találgatnak vajon mi állhat a döntés hátterében. Hiszen új filmes Pr fogás nem igazán lehet a dolog mögött, ugyanis a Végjátékban a színész karaktere meghalt.

Nagy összeveszés sem állná meg a helyét, Robert Downey Jr. ugyanis a Twitter követéseket megtartotta, színész kollégáit tehát nem teljesen törölte ki az életéből.

A rajongók arra gyanakodnak, hogy tanácsadói azt szeretnék, ha oldalát csak üzleti célra használná, ezért szabadult meg a barátaitól. Amíg a Vasember nem nyilatkozik, addig csak találgatni tudunk. Nagyon várjuk azt a pár soros tweetet, amiben megmagyarázza miért fordított hátat a bosszúállóknak..

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás