promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa mellbimbót villantott egy olyan ruhában, amiben 6 éves kislánynak néz ki – képek
Borítókép:  Dua Lipa / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa ismét brutálszexi képeket rakott ki magáról, bár sokakban ellenérzést keltett, hogy túlzottan kislányos ruhában pózolt.

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekesnője lett Dua Lipa, akit még a világjárvány sem tudott megakadályozni abban, hogy a csúcsra törjön. A világsztárnak remek hangja van, igazán különleges stílussal rendelkezik, ráadásul sokak szerint ő a világ egyik legszebb nője, szóval nem meglepő, hogy nemcsak a zenéivel, de a csábító megjelenésével is simán meghódítja a közönséget.

Dua Lipa nemrég sajnálatát fejezte ki, hogy idén nem tud ott lenni a Wimbledoni teniszbajnokságon, de a rajongóinak kedveskedett azért pár dögös fotóval: teniszjátékosokat idéző, rózsaszín ruhában pózolt, közben pedig még a mellbimbóját is megvillantotta – és ugyan a végeredmény rendkívül vadító lett, sokakból mégis kicsit furcsa érzést váltott ki, hogy ennyire gyerekes az énekesnő szettje.

Ettől függetlenül csak úgy záporoztak a posztra a dicsérő kommentek, hiszen Dua Lipa mindig szexi, és pontosan tudja, hogy mivel kell felhívnia magára az emberek figyelmét.

Itt lehet megnézni Dua Lipa képeit, amikre már több mint 1,5 millió szívecskét dobtak a követői Instagramon – és ebből is látszik, hogy a fiatal hírességet milyen sokan imádják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás