promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi elhagyta az országot – Ez áll a döntés hátterében
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Rubint Réka repülőre ültek, és itt hagyták Magyarországot – de nem nyaralni mentek, ugyanis jóval komolyabb dolog van a döntés hátterében.

Schobert Norbi az évek alatt nem egyszer okozott hatalmas botrányt a szavaival, hiszen akármennyire is próbál folyamatosan segíteni a túlsúlyos embereken, sokszor mégis olyan nyersen fogalmazza meg a gondolatait, hogy rögtön kiakasztja a lakosság jelentős részét – sőt, egyesek szerint legutóbb még a nőket is sikerült megaláznia pár mondattal.

Schobert Norbi most fogta feleségét, Rubint Rékát, illetve legkisebb gyermeküket, Zalánt, és elindultak a Görögországban található, csodaszép Santoriniba – de nem a legutóbbi botrány elől menekültek el, és nem is nyaralni mentek, hanem Alakreform táboroznak azzal az 50 résztvevővel, akik festői környezetben akarnak formába lendülni Réka kőkemény tornáinak köszönhetően.

Schoberték azt is elárulták, hogy két másik gyerekük, Norbi és Lara azért nem tartottak velük, mert éppen Update üzletekben dolgoznak, szóval csak ezért mentek most hárman.

Rubint Réka már nagyon izgatott az esemény miatt, hiszen elmondása szerint ez lesz az első külföldi Alakreform tábor a COVID után. Nem is választhattak jobb helyszínt Santorininél, hiszen a tavalyi fotók alapján tényleg fantasztikusan gyönyörű hely, így biztos, hogy óriási élmény lesz mindenkinek.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás