promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfordult a világ, nyugdíjasok randalíroznak az utcán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden szívfájdalom nélkül kihívták rájuk a rendőröket, de a barikád megmaradt.

Dühös nyugdíjasok torlaszolták el kukákkal az utcájukat a tengerparti Cleethorpes településen, Kelet-Angliában. A haragjukat az váltotta ki, hogy a közeli iskolához érkező autók folyton rossz helyen parkolnak le.

A nyugdíjasokra minden szívfájdalom nélkül kihívták a rendőröket, a hatóságok pedig az egyik legtapasztaltabb és legtürelmesebb emberüket vetették be, hogy az magyarázza el az időseknek, miért volt helytelen, amit tettek.

Fotó: facebook.com/grimsbylive

Mindezzel együtt a Cleethorpes Gimnázium szomszédságában élő háztulajdonosok a rendőri feddés ellenére is folytatják tiltakozásukat. Egy 30 éve ott lakó nyugdíjas ezt nyilatkozta a sajtónak:

„Hamarosan találkozunk az iskola vezetőivel, és nekik is elmondjuk, hogy addig fog állni a barikád, amíg megoldást nem találunk. Régóta itt lakunk, és nem vagyunk hajlandóak beletörődni abba, hogy iskolaidőben az autósok folyton az életünket veszélyeztetik.”

Az alapvető gondot az jelenti, hogy az utcában sok az idős, beteg ember, akik rendszeres ellátásra szorulnak. Amikor azonban a szülők jönnek-mennek a gyerekeikért, a szabálytalanul parkoló autók miatt óriási dugók alakulnak ki.

A középiskola vezetői egyelőre nem tudják megoldani a problémát, a zsákutcában van ugyanis az intézmény egyetlen bejárata, az ott tanuló 880 diák behozatala és hazavitele tehát óhatatlanul nagy forgalommal jár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás