promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla a vadítóan kerek popsijával akar motiválni – Téged is sikerül megbabonáznia?
Borítókép:  Labancz Lilla / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lilla felrakott egy edzős videót, amin szexi, feszülős ruhában mutatja meg nekünk elképesztő popsiját – ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy mindenkinek elálljon a szava.

Kijelenthetjük, hogy Labancz Lilla az ország egyik legnagyobb átalakulója, hiszen ha most ránézünk, eszünkbe se jut, hogy ő volt a 2009-es Álom.net című rettenetes film főszereplője. A rajongók visszajelzése szerint az utóbbi 12 év nagyon jót tett neki, ugyanis igazi bombázó lett (bár alapból is dögös volt), és ezt valószínűleg ő is tudja, mivel mindig képes az ujja köré csavarni az embereket.

Labancz Lilla alakját és adottságait már rengetegszer megcsodálhattuk, de most minden eddiginél közelebb engedett minket magához, hiszen megmutatta, milyen edzést csinál annak érdekében, hogy ilyen csábító alakja legyen – ráadásul nem véletlenül fedte fel a titkot.

„Motivációs hétfő. Szeretek olyan videókat találni, amik képesek előrébb hajtani, szóval íme, remélem, hogy ez ilyen lesz számotokra!!!”

– írta Labancz Lilla a megosztott felvételekhez.

Az biztos, hogy a gyönyörű modell posztja nagy hatással volt a közönségre, hiszen rengeteg dicsérő hozzászólást kapott, a követők pedig odáig vannak a feszülős ruhás videókért. Labancz Lilla most is nagy sikert aratott, és ebből is kiderült, hogy az emberek imádják a szexi testét.

Itt lehet megtekinteni Labancz Lilla edzős videóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás